Acties

Enjoy Flowers kunt u uitstekend inzetten voor uw eigen organisatie, zakenrelaties en klanten

• Medewerkers, klanten of zakenrelaties feliciteren met een verjaardag, jubileum of anderszins? Dan kunnen wij u mede van dienst zijn. Wij bieden verse snijbloemen, boeketten, bloeiende en groene planten en aanverwante artikelen.
• Feliciteert u een zakenrelatie met een bedrijfsopening of een andere speciale gelegenheid? Stuur een bloemstuk of boeket als felicitatie. Wilt u zich onderscheiden! : vraag naar de mogelijkheden om een speciaal boeket/bloemstuk samen te stellen naar uw wensen.
• Introduceert u een nieuw product voor uw klanten? U wilt dan een goede indruk achterlaten : Stuurt u een productvoorbeeld dan zorgen wij voor de benodigde aanvulling om het plaatje compleet te maken, zoals een prachtig passend bloemstuk of plant arrangement.
• Zoekt u een product om in de klachtenafhandeling te gebruiken? Klanten worden blij van een excuusboeket of bloemenbon.

Regelmatig grote bestellingen plaatsen?


Bestelt u regelmatig een boeket bloemen, baliestukken en/of bloemen cadeaubonnen, dan raden wij u aan een bloemenabonnement af te sluiten. Dat biedt veel gemak: u bestelt op rekening en ontvangt 2-wekelijks c.q. maandelijks slechts één factuur met het gehele overzicht van uw bestellingen. Hiervoor hebben wij alleen de naam, adresgegevens en het KvK- nr van uw bedrijf nodig.


Kans op een boeket ter waarde van 15 euro!

Elke betalende klant maakt maandelijks kans op een gratis boeket ter waarde van 15 euro.
De trekking vind elke laatste woensdag van de maand plaats.
Hoe vaker u ons bezoekt hoe meer kans u maakt, vul uw naam in bij de kassa.